Reactie Ariël Jacobs

ZATERDAG, 14 MAART 2009, 11:51 - El_principito05
Anderlecht-Online No Image Found

Bij KV mechelen waren ze enorm blij met deze overwinning. Anderlecht-coach Ariël Jacobs vond de zege van Mechelen verdiend, maar kan niet lachen met de uitsluiting van Rnic.


"Zonder die onaanvaardbare rode kaart van Rnic halen we hier minstens een punt", zei Ariël Jacobs. "In het voetbal telt maar één ding en dat is het resultaat, we laten hier drie punten liggen na een moeilijke match", aldus de Anderlechtcoach.

"Ik had mijn spelers nochtans gewaarschuwd dat het een mentale en fysieke veldslag zou worden. Merkwaardig genoeg zetten we pas na de rode kaart van Rnic meer druk naar voren en creëerden onze eerste doelkans", evalueert hij de prestatie van zijn team. "Gebrek aan scherpte toonden we niet, maar KV Mechelen liet ons gewoon weinig ruimte."

"De rode kaart van Rnic was verdiend, maar wel onaanvaardbaar en ontoelaatbaar. Hij hervalt in een gepleegde fout, ondanks de boetes en de waarschuwingen. Rode kaarten zijn een rode draad door ons seizoen."

"We spelen nu alleen nog maar bekermatchen en dan kan een misstap fataal zijn. Volgende week willen we dit weer rechtzetten."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.