Kabasele: "Ik keer terug om te spelen"

DONDERDAG, 16 JUNI 2016, 10:25 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Na een weinig succesvolle uitleenbeurt aan De Graafschap keert Nathan Kabasele terug naar Anderlecht. De aanvaller hoopt desondanks op een nieuwe kans in Brussel. "Ik wil niet de naam van eeuweige belofte krijgen."

“Ik wil niet meer uitgeleend worden”, geeft de aanvaller aan. “Ik keer terug naar Anderlecht om te spelen en wil zoveel mogelijk minuten maken. Ik ben nu 22 jaar en moet tonen wat ik waard ben. Dit is niet mijn laatste kans, maar ik zal er alles aan doen om een goed seizoen bij Anderlecht te spelen. Ik wil niet te boek staan als een eeuwige belofte.”

Kabasele kijkt ook nog even terug op zijn jaar bij De Graafschap. “In het begin liep alles perfect en speelde ik bijna alle wedstrijden. De problemen zijn begonnen tijdens de winterstop toen ik de club wilde verlaten. Dat viel niet in goede aarde. Maar ik ben me blijven inzetten en heb goed gespeeld in de wedstrijden dat ik nog mocht meedoen.”





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.