Wolverhampton ziet transfer Sylla snel goedkomen

WOENSDAG, 15 JUNI 2016, 16:09 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Wolverhampton is ervan overtuigd dat het weldra de komst van Idrissa Sylla kan afronden. Dat vernam HITC Sport van bronnen dichtbij de club. Een werkvergunning voor Engeland lijkt het laatste obstakel te zijn.

Wolverhampton heeft Sylla al sinds januari 2015 op het oog, maar toen koos de aanvaller voor Anderlecht. Daar raakte hij niet verder dan de rol van invaller, al scoorde hij vorig seizoen wel zeven doelpunten. Wolverhampten, dat vorig seizoen als veertiende eindigde in de Engelse tweede klasse, heeft zijn interesse nooit opgeborgen en lijkt nu wel te slagen.

Anderlecht is bereid om Sylla van de hand te doen als het juiste bedrag op tafel komt (drie miljoen euro) en Wolverhampton zou aan deze vraag willen voldoen. De gesprekken tussen beide clubs gaan de goede kant op. Wolverhampton is ervan overtuigd dat het enkel nog de arbeidsvergunning in orde moet maken om de transfer te kunnen afronden.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.