Selectie KV Mechelen - Anderlecht

VRIJDAG, 13 MAART 2009, 11:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

KV Mechelen en Anderlecht openen vanavond de 26e speeldag. Door de winnen tegen Malinwa kan Anderlecht de druk weer bij Standard leggen. Ariël Jacobs selecteerde voor deze match 19 spelers, onder wie ook Jelle Van Damme.


Na een uur met de beloften acht Jacobs de linksback al weer klaar voor het echte werk. "Er is dit seizoen veel kritiek gekomen op onze medische en paramedische staf, maar Van Damme zit dankzij de hulp van onze staf wel twee weken voor op zijn schema", aldus Jacobs op de persconferentie aan de vooravond van de match.

Wie er niet bij zal zijn straks zijn Marcin Wasilewski en Matias Suarez. De eerste is geschorst, terwijl de Argentijnse spits gisteren op training een blessure aan de voet opliep. Arnold Kruiswijk zal normaal wel spelen, alhoewel hij nog lichte hinder ondervindt van zijn voetblessure.

Selectie: Bernárdez, Biglia, Boussoufa, Chatelle, Cordier, Deschacht, De Sutter, Gillet, Iakovenko, Juhasz, Kruiswijk, Legear, Losada, Polak, Rnic, Sare, Schollen, Van Damme en Vlcek.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.