Proto wil enkel terugkeren als eerste doelman

MAANDAG, 9 MAART 2009, 18:30 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Silvio Proto is er nog niet uit of hij na het seizoen naar Anderlecht wil terugkeren. "Heeft het eigenlijk zin dat ik straks naar Anderlecht terugkeer om tweede of derde doelman te zijn", uit hij zijn twijfels in media.


De Waalse doelman speelt momenteel op uitleenbasis bij Germinal Beerschot. Na een moeizaam begin met wat problemen met de supporters, voelt hij er zich intussen uitstekend thuis. In zijn contract staat dat hij na het seizoen naar Anderlecht terugkeert, maar als het is om op de bank te zitten, wil hij dit niet. De kans is echter klein dat Sporting hem een basisplaats kan garanderen. Volgend seizoen is Zitka opnieuw fit en Schollen doet het momenteel niet slecht als vervanger.

Germinal Beerschot zelf heeft ook al laten verstaan Proto graag definitief te willen overnemen. Anderlecht lijkt momenteel echter niet geneigd de Rode Duivel te verkopen.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.