Biglia de romanticus

ZATERDAG, 7 MAART 2009, 12:22 - maarten_rsca
Anderlecht-Online No Image Found

Lucas Biglia is opnieuw fit en dat zal Anderlecht-coach Ariël Jacobs plezieren. Vorige week op Moeskroen ontbrak de Argentijn en paars-wit won niet. In Het Nieuwsblad is Biglia openhartig. En dat niet alleen over het sportieve.


"Ik ben niet de Steven Defour van Anderlecht", relativeert Biglia meteen zijn afwezigheid.
"Onze impact op de ploeg is niet dezelfde. Als Defour ontbreekt bij Standard, zie je dat meteen. Als ik er niet bij ben, valt dat minder op."
"Dat komt omdat bij Anderlecht een vervanger klaarstaat die minstens even goed is. Bij Standard niet. Ik vind onze kern superieur aan die van Standard", zegt de middenvelder ook.
Biglia is 23 en wordt binnenkort vader. "Ik zal een prachtige dochter krijgen en ze zal Alegra heten", verklapt hij. "Dat betekent vreugde. Dochters hebben altijd een goeie relatie met hun papa."
Biglia leerde zijn vrouw kennen in een broodjeszaak. "Ik zag haar meteen zitten en liep elke dag langs om brood te kopen. Ik heb toen veel brood gegeten, tot ze met mij uit eten wou."
"We zijn al zes jaar samen, maar elke maand probeer ik haar te verrassen met een cadeautje of een etentje. Ik wil dat mijn relatie standhoudt."

Bron: Nieuwsblad 7/03/'09 en Sporza.be





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.