Italiaanse media ziet Anderlecht en Sampdoria handel drijven

WOENSDAG, 8 JUNI 2016, 17:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Hebben Anderlecht en Sampdoria elkaar gevonden na de transfer van Stefano Okaka? Volgens de Italiaanse site Calcionews24 wel. De voetbalsite spreekt over interesse van Samp voor twee Anderlecht-spelers en paars-wit zou zelfs al geboden hebben op een Italiaan.

Calcionews spreekt van interesse voor Dennis Praet en Steven Defour. Andersom zou Anderlecht wel dat zien in Fernando en Roberto Soriano. Die eerste zou dichtbij Zenit Sint-Petersburg staan, maar voor Soriano zouden er wel mogelijkheden zijn. Men spreekt zelfs van een eerste bod van zeven miljoen euro, maar dat zou afgewezen zijn.

De 25-jarige Roberto Soriano is een middenvelder en de absolute vedette van Sampdoria. Hij zat in de voorselectie voor het EK, maar haalde Frankrijk uiteindelijk niet. Vorig seizoen scoorde hij acht keer. 

Fernando is een Braziliaan van 24 jaar die eveneens als middenvelder speelt. Sampdoria nam hem vorig jaar over van Shakhtar Donetsk en in 35 duels scoorde hij vier doelpunten en verzamelde hij veertien gele kaarten.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.