Selectie: Anderlecht - Zulte-Waregem

ZATERDAG, 7 MAART 2009, 01:28 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs heeft 21 spelers geselecteerd voor de match van vanavond tegen Zulte-Waregem. Jan Polak kampt met buikgriep en het blijft afwachten of hij de aftrap haalt. Zulte-Waregem staat momenteel vijfde in de stand.


Polak maakt dus gewoon deel uit van de kern, net als Cordier. De tweede doelman ondervindt geen last meer van zijn hamstrings. Verder recupereert Jacobs ook Tom De Sutter na een weekje verplicht tribune zitten door schorsing. Van Damme, die na drie maanden revalidatie weer mee traint, is er nog niet bij.

In de heenmatch kreeg Anderlecht een zware 4-0 bolwassing aan de Gaverbeek, dus vanavond moet er revanche genomen worden. Jacobs verwacht een tegenstander die de goede vorm te pakken heeft en dit zal willen doorzetten. "Schrik hebben we niet. Anders kunnen we er beter niet aan beginnen", zo zei hij. "We weten dat ze goed zijn in snel omschakelen van verdediging op aanval. Hoogstwaarschijnlijk zullen ze daardoor ook een paar keer gevaarlijk zijn op de counter." De Anderlechtdefensie is dus gewaarschuwd.

Selectie: Bernárdez, Biglia, Boussoufa, Bulykin, Chatelle, Cordier, Deschacht, De Sutter, Gillet, Iakovenko, Juhasz, Kruiswijk, Legear, Losada, Polak, Rnic, Sare, Schollen, Suarez, Vlcek en Wasilewski.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.