Michel Verschueren in Ter Zake

DONDERDAG, 5 MAART 2009, 19:51 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Michel Verschueren is terug thuis. Ter Zake zal deze avond een item aan "De zilveren vos" besteden. Ter Zake begint om 20u op Canvas.



Michel Verschueren (77) heeft gisteren het ziekenhuis mogen verlaten en is een maand nadat hij oog in oog met de dood heeft gestaan weer thuis. De ex-manager van RSC Anderlecht was opgenomen met nierproblemen. Een grote niersteen blokkeerde zijn bloedsomloop en Verschueren werd zelfs een week in een kunstmatig coma gehouden.

Door zijn langdurig ziekenhuisverblijf zal Verschueren het voortaan rustiger moeten aandoen. De vraag is echter of de man die al 36 jaar op Anderlecht rondloopt het wel rustiger zal kunnen aandoen, want dat Verschueren binnenkort weer op de voetbalclub zal te vinden zijn staat als een paal boven water. Toch is hij van plan om in de toekomst meer tijd door te brengen met zijn vrouw Marie-Louise. Hoe kijkt Verschueren –die naar eigen zeggen een serieuze levensles kreeg- nu tegen het leven aan?

Een reportage van Lea Van Hoeymissen.

www.canvas.be



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.