Aruna: "Ooit keer ik terug naar Anderlecht"

DONDERDAG, 5 MAART 2009, 09:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Momenteel speelt Aruna Dindane in de Franse Ligue 2 bij Lens. Zijn debuut in Europa maakt hij bij Anderlecht en hij is de club nog niet vergeten. "Ik geef al mijn voetbaltruitjes weg, behalve die van Anderlecht", zo zegt hij.


In Het Nieuwsblad zegt hij vandaag ooit te willen terugkeren naar Anderlecht. "Misschien als speler, misschien in een andere functie", aldus de Ivoriaan. "Ik weet dat de deur van Roger Vanden Stock altijd openstaat voor mij. Ooit vinden de voorzitter en ikzelf elkaar terug."

Anderlecht haalde Aruna in 2000 vanuit Ivoorkust naar België. De spits zou er vijf seizoenen blijven en in 2003 zelfs de Gouden Schoen winnen. Zijn gehoopte transfer naar een Europese topclub kwam er echter niet en hij verhuisde dan maar naar het Franse Lens. Vorig seizoen zakte deze club uit de hoogste klasse, maar het is intussen goed op weg om haar plaats er terug in te nemen. Aruna speelt daarbij een belangrijke rol.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.