Beerschot wil Proto houden

DONDERDAG, 5 MAART 2009, 09:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Germinal Beerschot hoopt om Silvio Proto na dit seizoen definitief te kunnen overnemen van Anderlecht. Sporting is echter niet van plan hem te laten vertrekken. Momenteel wordt hij door de Anderlecht voor één seizoen verhuurt.


Na een lange revalidatie slaagde Silvio Proto er niet in zich in de voorbereiding op dit seizoen weer in de ploeg te spelen. Om toch spelritme op te doen, verhuurde Anderlecht hem daarom aan Germinal Beerschot. De Antwerpenaren zijn intussen zo tevreden over hem dat ze hem graag definitief willen aantrekken. Volgens sportief adviseur Gunther Hofmans hadden beide clubs al een gesprek, iets wat door Anderlecht echter ontkent wordt.

Philippe Collin, secretaris-generaal van Anderlecht, heeft intussen al laten verstaan dat Anderlecht niet van plan is Proto van de hand te doen. "Het is altijd de bedoeling geweest dat Proto zou terugkomen", zegt hij. "Proto blijft één van onze beteren."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.