Interesse uit Engeland voor Kara

VRIJDAG, 3 JUNI 2016, 15:35 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Kara Mbodj is momenteel in Senegal met de nationale ploeg om er zaterdag nog een vriendschappelijke wedstrijd af te werken tegen Burundi. Ondertussen komen er berichten uit Turkije en Engeland waar er is interesse is om de centrale verdediger binnen te halen.

Trabzonspor zou al interesse getoond hebben in Kara Mbodj, maar die is er ook in Engeland. De speler zelf is daar niet echt mee bezig: "Ik heb momenteel nog altijd een contract bij Anderlecht. Er is interesse van clubs uit Engeland, maar daar hou ik mij niet mee bezig. Voor zo een dingen heb ik een makelaar, we zien wel wat er gebeurt."

Silvio Proto heeft Anderlecht verlaten dus moet de club op zoek naar een nieuwe kapitein: "Het zou een eer zijn om een boegbeeld als Silvio Proto op te volgen, ik sta dus voor alles open. Maar veel zal afhangen van de nieuwe coach wiens beslissing ik ook zal accepteren."

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.