Anderlecht denkt aan tweevoudige topschutter

VRIJDAG, 3 JUNI 2016, 11:09 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Met 24 doelpunten en de titel van topschutter deed Jeremy Perbet zijn naam van goaltjesdief dit seizoen weer alle eer aan. Dat is ook de Belgische topclubs niet ontgaan. Gent, Club Brugge en Charleroi tonen interesse.

Perbet werd het voorbije seizoen door de Turkse club Basaksehir (de ex-club van Stéphane Badji) uitgeleend aan Charleroi. In 33 wedstrijden scoorde de Fransman 24 keer en vooral in de play-offs was hij erg doeltreffend.

Ook in het seizoen 2011-2012 werd Perbet al eens Belgisch topschutter. Toen scoorde hij 25 keer voor Bergen. Het seizoen erop zat hi in januari aan twaalf doelpunten en dit leverde hem een transfer naar Villareal op. Daar scoorde hij in de tweede seizoenshelft nog elf keer en hij had zo een belangrijk aandeel in de promotie naar de Primera Division. In de Spaanse hoogste klasse scoorde hij vervolgens tien keer in één seizoen.

Bij Basaksehir heeft Perbet geen toekomst meer. Anderlecht ziet in de Frans afwerker een opvolger voor Idrissa Sylla, die kan rekenen op interesse uit Italië en Engeland.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.