Kara: "Niet altijd gesteund door Anderlecht"

VRIJDAG, 3 JUNI 2016, 09:09 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Kara Mbodj is momenteel met Senegal enkele wedstrijden aan het afwerken. De verdediger reageerde op het vertrek van Besnik Hasi en over de steun die hij dikwijls mist bij Anderlecht. Ook de kritiek is niet altijd terecht, zegt de Senegalees.

"We mogen het verlies van de titel niet alleen op Besnik Hasi afschuiven", reageert Kara, "De coach heeft alles gedaan wat hij kon."

"Hasi was ook de enige die mij in bescherming nam toen ik geschorst werd wegens de charge op Akpala. Ik vind het heel spijtig dat ik toen de steun van de club niet kreeg. Ook als het fout liep werd ik altijd met de vinger gewezen, ook als ik zelfs niet op het veld stond. Maar daar word ik sterker van. Het is waar dat ik vier miljoen euro kostte, maar daarvan heb ik geen euro in eigen zak gestoken hé. Opbouwende kritiek aanvaard ik, maar goedkope kritiek op mij: daar heb ik het moeilijk mee.”





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.