Antheunis: "Hasi heeft het opgegeven"

VRIJDAG, 29 APRIL 2016, 11:00 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Na Paul Van Himst en Jan Mulder in Het Laatste Nieuws, laten vandaag Aime Anthuenis en Johan Boskamp in Het Nieuwsblad hun licht schijnen over Anderlecht. De twee ex-trainers zien vooral de komst van Nicolas Frutos als een belangrijk gegeven voor het opgeven van Besnik Hasi. 

"Een coach moet iemand hebben bij wie hij terecht kan en geen mes in de rug steekt", stelt Antheunis, "Nu hebben Frutos onder het mom van 'sportief manager' boven of naast Hasi gezet, zonder dat die twee deftig aan elkaar zijn voorgesteld."

"Besnik heeft het opgegeven, hij oogt ontspannen, daarmee dat ik ook denk dat hij vertrekt na het seizoen", pikt Boskamp in, "Frutos zei dat hij alles ging doen met Besnik om dan twee weken later Anthony Vanden Borre mee te nemen naar de Youth League als zijn assistent. Met die actie is alles gezegd."

"In mijn tijd had ik alleen met Constant Vanden Stock en Mister Michel te maken", gaat Boskamp verder, "Ik was Jean Dockx enorm dankbaar dat hij als klankbord fungeerde. Maar nu, Besnik moet alles zelf doen."
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.