Haalt Hasi zijn jokers boven ?

VRIJDAG, 29 APRIL 2016, 10:31 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Besnik Hasi kan helaas nog niet op een volledig fitte kern rekenen, maar hij kan er zich wel op verheugen dat zowel Matias Suarez als Imoh Ezekiel terug aansluiten bij de groep. Beide spelers bieden andere oplossingen op offensief vlak voor de komende wedstrijden. Ook Dodi Lukebakio liet mooie dingen zien bij de beloften. 

"Mati heeft lang niet gespeeld maar is volledig hersteld. Een goeie Mati kan altijd belangrijk zijn, hopelijk kan hij een wedstrijd doen kantelen de komende weken", zegt Hasi. 

Hetzelfde gaat op voor Imoh Ezekiel, die uit was met een kaakbeenbreuk. De Nigeriaan durft nu vol in duel gaan tijdens de trainingen. Het is zo goed als zeker dat Ezekiel Anderlecht verlaat op het einde van het seizoen, maar hij kan de komende weken wel nog bewijzen dat hij Anderlecht kan helpen om te titel te behalen. 

En dan is er ook nog Dodi Lukebakio Ngandoli, hij bleef thuis van de Youth League om ter beschikking te blijven van Besnik Hasi, die hem uiteindelijk niet opstelde. Dodi liet tegen Mechelen mooie dingen met de beloften en scoorde drie doelpunten waarvan één op de stip. Zijn prestaties bleven ook niet onopgemerkt door de staff die tevreden waren over de inzet dat Dodi liet zien.

"Hij had het de laatste tijd wat moeilijk. Maar hij heeft zich goed herpakt en heeft er twee goede wedstrijden opzitten met de beloften waar hij drie keer scoorde. Ik wil dat hij bij ons ook het verschil maakt", aldus nog Hasi. 

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.