Anderlecht gaat voor Vanhaezebrouck

DINSDAG, 26 APRIL 2016, 07:41 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Volgens Het Nieuwsblad heeft Anderlecht zijn zinnen gezet op Hein Vanhaezebrouck om volgend seizoen trainer te worden. "Maar er is nog geen contact geweest tussen Anderlecht en Vanhaezebrouck", klinkt het bij paars-wit.

Een tijdje geleden opperde Anderlecht-Online al dat Vanhaezebrouch een goede coach voor Anderlecht zou zijn. Nu raken ook steeds meer beleidsmakers binnen de club hiervan overtuigd. De Gent-coach is iemand die offensief voetbal brengt, een hecht elftal kan smeden en spelers beter kan maken. Dat zijn manager Mogi Bayat de huismakelaar van Anderlecht is, kan de zaken vergemakkelijken.

Bij Anderlecht wil men de interesse niet bevestigen. "Vanhaezebrouck heeft nog een contract bij Gent", zegt woordvoerder Steegen. "Met dergelijke berichten wil men de club destabiliseren. We willen dat de topper van zondag in alle sereniteit kan verlopen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.