Nuytinck: "Het was overal wel iets"

MAANDAG, 25 APRIL 2016, 07:54 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Na enkele sterke wedstrijden ging Bram Nuytinck tegen Oostende mee ten onder met de rest van de ploeg. Opvallend ook: de Nederlander stond voor de rust meermaals te discussiëren tussen de lijnen.

Het begon met een discussie tussen Nuytinck en Deschacht na de 2-0 van Canesin. Daarna werd er ook gepraat tussen Nuytinck en Kara, Nuytinck en Hasi, Proto en Dendoncker en Okaka en Djuricic. "Het klopt dat er veel discussies waren", aldus Nuytinck. "Dat is logisch als je amper niveau haalt. Overal was er wel iets."

Nuytinck was zelf betrokken bij de eerste twee tegendoelpunten. "Bij het openingsdoelpunt verwachtte ik dat Oostende een blok zou zetten, daarom hield ik een halve meter afstand. Daardoor kon Akpala in mijn rug komen en scoren. Het tweede doelpunt was een communicatiefout. Ik riep iets naar Deschacht die daaruit afleidde dat ik Canesin zou dekken. Dat was niet zo."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.