Kara: "Zo kan het niet verder"

MAANDAG, 25 APRIL 2016, 07:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Aan de reacties achteraf ligt het alleszins niet. Na de wedstrijd zijn alle spelers er zich van bewust hoe slecht het was. "Zo kunnen we niet winnen", weet ook Kara Mbodj. "Het wordt tijd dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt."

"We zijn heel erg ontgoocheld. Met wanprestaties als deze kunnen we geen kampioen worden", weet Kara. "Het wordt tijd dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt. Zo kunnen we niet winnen. Het ontbreekt ons aan concentratie en toewijding, zonder dit kan je niet winnen."

"We zijn er ons ook van bewust dat de supporters ontevreden zijn. We weten dat we slecht waren en ze hebben het recht om hun ongenoegen te uiten. Ik begrijp hen: we hebben werkelijk niets getoond. We moeten geen excuses zoeken: het is onze fout. Zo kan het niet verder. We moeten wakker worden."

Kara kwam zelf ook in opspraak door een kopstoot tegen Joseph Akpala. "Ik kreeg een charge van Akpala en gaf hem een por terug. Ik had dit niet moeten doen, maar het wordt uitvergroot. Ik krijg ook klappen, maar daaar spreekt niemand van omdat ik eens stevig lichaam heb. Trouwens, ik kreeg toch geel."

"Ik ben ontgoocheld in de wedstrijd die ikzelf en wij als ploeg gespeeld hebben. We moeten aan het werk en alles geven tijdens de laatste vijf wedstrijden. Om kampioen te worden, moeten we beter doen dan dit."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.