Hasi: "Niet sterk genoeg om te reageren op achterstand"

MAANDAG, 25 APRIL 2016, 07:36 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Er zijn momenteel leukere jobs dan coach te zijn van Anderlecht. Voor de zoveelste keer dit seizoen mocht Besnik Hasi komen uitleggen waarom zijn ploeg het compleet liet afweten. "Mentaal zakten we volledig door het ijs."

"We leefden vijf weken als monniken om weer in de titelstrijd te komen en dan gooien we dat zo weg", zuchtte Hasi na de wedstrijd. "Mentaal zakten we volledig door het ijs. Als deze ploeg op achterstand komt, is ze blijkbaar niet sterk genoeg om te reageren."

Achteraan was het vooral voor de rust een kaas met erg grote gaten. "De fouten stapelden zich op, fouten die we normaal zelden maken. De manier waarop we een hoekschop weggeven of balverlies leiden, om moedeloos van te worden. Tijdens de rust probeerde ik iedereen op te peppen door te zeggen dat we risico's zouden nemen. Na de match heb ik niets meer gezegd. Wat viel er nog te zeggen?"

Weinigen geloven nog in een landstitel voor Anderlecht, maar Hasi wil niet opgeven. "We overwonnen al veel klappen. Als we de volgende twee wedstrijden thuis winnen tegen Gent en Oosteden, kan alles veranderen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.