Hasi: "Het voetbal kan én moet beter"

ZATERDAG, 23 APRIL 2016, 09:26 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Zondag staat de wedstrijd tegen Oostende op het programma. Besnik Hasi is tevreden over zijn verdediging maar weet ook dat het voetbal beter moet. Al zal paars-wit aan Oostende geen gemakkelijke tegenstander hebben. 

Door werken aan het Albertpark wordt de wedstrijd te Roeselare afgewerkt in het Schiervelde Stadion. "De staat van het veld is daar wel niet zo optimaal, heb ik gehoord", zegt Besnik Hasi, "Oostende kan ook bevrijd spelen zonder enige druk. Ze hebben al bewezen dat ze iets kunnen neerzetten tegen topteams."

Verdediging

De coach is tevreden over zijn verdediging die tot hier toe nog maar twee goals binnen kreeg: "De ene was vermijdbaar en de andere was een penalty. Er is stabiliteit in de verdediging, Kara en Nuytinck doen het daar zeer goed in het hart van de verdediging. Ook Badji speelt zijn wedstrijd."

Middenveld

Het middenveld heeft ook zijn draai gevonden: "Tielemans is beter geworden. Leander heeft progressie geboekt sinds hij terug is."

"Nuytinck, Youri en Leander zijn drie spelers die terugkomen en ze staan er. Ook de bankzitters zijn scherp en dat moet zo blijven. We hebben de laatste weken bewezen dat we met de druk omkunnen. Maar het is nog niet zo dat we volgende week eerste gaan staan. We staan nu allemaal op een zakdoek bij mekaar. We blijven hard werken want het voetbal kan en moet beter. Maar we willen natuurlijk ook resultaten behalen", aldus nog de coach.
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.