Defour: "Onvoldoende kwaliteit, wel mentaliteit"

VRIJDAG, 22 APRIL 2016, 09:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Steven Defour speelde een minder opvallende wedstrijd dan zondag tegen Club Brugge. De middenvelder was eerlijk in zijn analyse achteraf: er ontbrak kwaliteit in het spel van Anderlecht.

"Voor het openingsdoelpunt kwam de wedstrijd nooit echt op gang", vertelt Defour. "Na de 0-1 dacht ik dat we zouden winnen. Gent was nog niet gevaarlijk geweest. Helaas volgde de gelijkmaker erg snel en konden we niet doorgaan op ons elan."

Toch is Defour blij met dit gelijkspel. "Een punt halen in Gent is goed, maar we hadden een betere zaak kunnen doen nadat we op voorsprong waren gekomen. Maar dat is de verdienste van Gent. Ze waren erg goed en beletten ons om goed te combineren. Vandaag misten we kwaliteit, maar de mentaliteit was er wel."

Tot slot komt Defour ook even terug op de strafschopfout. "Op het veld dacht ik dat Acheampong de bal raakte, ook al komt hij erg stevig in."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.