Makelaar Praet vindt Fiorentina te min

DONDERDAG, 21 APRIL 2016, 13:42 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Dennis Praet geniet interesse van Fiorentina. Ivan Reggiani, die de belangen van Praet behartigt in Italië, geeft toe dat er al gesproken is, maar hij acht de kans klein dat Praet naar Fiorentina trekt.

"Het klopt dat Fiorentina al contact heeft gehad met zowel Anderlecht als Praet", vertelt Reggiani aan Fiorentinanews.com. "Er is een princiepsakkoord met Anderlecht en met Praet zelf werd ook al onderhandeld."

Toch gelooft Reggiana niet dat Praet naar Firenze trekt. "Ik geef hen maar 5 procent kans", zegt de makelaar. "Het project van Fiorentina voldoet niet aan de doelstellingen die Praet heeft gesteld. Hij kreeg al aanbiedingen van mooiere clubs."

"Praet is één van de grootste talenten ter wereld", gaat Reggiana verder. "Ik denk niet dat Fiorentina de juiste club is voor hem. Coach Paulo Sousa belde al met Praet en zijn vader maar ik denk niet dat dit zijn beslissing zal veranderen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.