Hasi: "Morgen en zondag bevestigen"

WOENSDAG, 20 APRIL 2016, 15:50 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Besnik Hasi hield deze middag zijn traditionele persbabbel op Neerpede. De coach herhaalde wat hij eerder al zei na de wedstrijd tegen Brugge: "We staan nog nergens ondanks de negen op negen. Nu eerst tegen Gent én Oostende."

"Pas na deze week zullen we zien waar we staan", zegt Hasi, "We weten ook wel dat we al twee keer thuis gespeeld hebben. Zondag kan het er al helemaal anders uitzien, we hebben eigenlijk nog niets in handen."

"Maar de mentaliteit was goed en ook ons spel in de tweede helft. We zijn rustig aan het groeien, dat heb ik al meer gezegd."

Kwaliteit

"
We hebben een moeilijke periode achter de rug. We moesten eerst de organisatie en de menatliteit op punt stellen, nu moet de kwaliteit nog volgen. Maar deze ploeg kan dat, ze heeft ervaring met de play-offs en ze gaat daar goed mee om. Als we morgen en zondag kunnen bevestigen, dan kunnen we ook zeggen dat we er staan, nu nog niet. De sfeer op training is alvast heel goed", aldus nog Hasi.

"Ik kan niet zeggen dat we de supporters het voetbal gegeven hebben dat ze willen zien. Maar ze moeten achter de ploeg staan. Achter de trainer, dat is nog iets anders", voegde de coach er nog aan toe.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.