Anderlecht start gesprekken met Trossard

WOENSDAG, 20 APRIL 2016, 09:32 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Anderlecht is niet zinnens om zijn transferdossiers deze zomer tot eind augustus te laten aanslepen. Gisteren bereikten ons berichten over een akkoord met Sofiane Hanni, vandaag schrijft Sudpresse dat paars-wit de gesprekken met Leandro Trossard gestart is.

Trossard werd dit seizoen door Genk uitgeleend aan OH Leuven. Hoewel OHL als laatste eindigde, maakte Trossard een sterke indruk in zijn eerste seizoen in eerste klasse. Genk wilde de aanvallende middenvelder in januari terughalen, maar dat feestje ging niet door. Intussen lijkt de verhouding tussen Genk en Trossard stevig verziekt. De speler dreigt met de wet van '78 om een vertrek te forceren.

Herman Van Holsbeeck gaf enkele weken geleden toe dat Trossard een interessante speler is. Nu zou Anderlecht de eerste stappen gezet hebben. De onderhandelingen beloven echter niet eenvoudig te worden. Ook Club Brugge ziet wat in Trossard.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.