Tielemans: "Nog zeven keer winnen voor we kampioen zijn"

MAANDAG, 18 APRIL 2016, 08:30 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Youri Tielemans zorgde gisteren voor de drie punten tegen Club Brugge in de tweede helft. Anderlecht komt zo op één punt van Brugge, maar Tielemans benadrukt dat er nog zeven wedstrijden moeten gespeeld worden en dat nog niets zeker is.

"We hebben vandaag gewoon aangetoond dat we sterker zijn dan Brugge. Van bij de start hebben we fysieke intense wedstrijd gespeeld. We hadden de kans op een tweede doelpunt op het einde maar het voornaamste zijn de drie punten. Ik ben heel tevreden over mijn prestatie en ik draag mijn doelpunt op aan al diegene die in mij zijn blijven geloven. Ook aan Besnik Hasi, hij is zijn geloof in mij nooit verloren en heeft mij een kans gegeven in de A-ploeg. Defensief heeft het middenveld zijn werk gedaan. We komen nu op één punt van Brugge, maar niets is nog beslist. We moeten nog zeven wedstrijden winnen om kampioen te spelen", aldus de jonge middenvelder.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.