Hasi: "We houden beide voeten op de grond"

MAANDAG, 18 APRIL 2016, 06:17 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Geen euforie bij Besnik Hasi na de overwinning tegen Club Brugge. De coach beseft dat er nog 7 wedstrijden komen en de volgende twee op verplaatsing voor paars-wit.

"We zijn wel blij hoor", zegt de coach na afloop, "Maar het is nog te vroeg voor een feestje. We houden beide voeten stevig op de grond."

Anderlecht heeft nu vier keer op rij gewonnen, de eerste keer trouwens dit seizoen: "Dat geeft vertrouwen. De mentaliteit is veel beter geworden, iedereen helpt mekaar nu, we zijn een team", gaat Hasi verder. 

Rechtsachter

Door het uitvallen van Najar moest Stéphane Badji invallen op de rechtsachter. "Badji moest invallen op een positie die niet de zijne en in een wedstrijd met veel intensiteit. En toch deed hij het goed ook een beetje dankzij de mindere dag van Izequierdo, daar ben ik eerlijk in. Stéphane kon ook rekenen op de hulp van zijn ploegmaats", aldus Hasi. 

"Dendoncker is heel sterk teruggekomen uit blessure, hij was heel belangrijk. Ik ben blij dat hij er meteen stond, maar ik had ook niets anders verwacht van hem."

Geen titelfavoriet

"We staan wel nog altijd twee punten achter op club, we zijn zeker nog geen titelfavoriet. We hebben ook nog niets in eigen handen. Er staan nu twee verplaatsingen op het programma, náár Gent én naar Oostende. Nu ziet alles er goed uit maar dat kan tegen zondag al helemaal anders zijn", besluit de coach. 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.