Zondag Fan Village

VRIJDAG, 15 APRIL 2016, 21:13 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Anderlecht is van plan om er komende zondag een groot feest van te maken. De club zet een Fan Village op poten ter hoogte van ingang E14. Lisa Smolders zal samen met de deejays van "2 Many Playlists" de muzikale omlijsting verzorgen. 

De Fan Village gaat open om 17u10, tijdens de rust en tot één uur na de wedstrijd zal het evenement toegankelijk zijn. Na de wedstrijd mag iedereen binnen op vertoon van zijn ticket of abonnement. Supporters van tribune 4 kunnen zonder het stadion te verlaten ook naar de Fan Village.

Indien de Fan Village een succes blijkt te zijn, gaat Anderlecht bekijken om het iniatief in de toekomst uit te breiden. 

"We maken er zondag tegen Club Brugge een groot feest van. Op en naast het veld. De spelers zullen er alles aan doen om op het terrein te bewijzen dat we de beste club van het land zijn", laat paars-wit weten op zijn officiële website. 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.