Frutos: "Mijn jongeren kunnen leren uit zijn fouten"

VRIJDAG, 15 APRIL 2016, 21:00 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Nicolas Frutos nam Anthony Vanden Borre mee naar Nyon. Het gerucht deed de ronde dat hij als staflid zou plaatsnemen op de bank, maar dat doet Frutos af als klinklare nonsens. "Anthony is speler en ik ben trainer en dat blijft zo."

"Ik ben en blijf professioneel in mijn werk, er is dus een afstand tussen mij en Anthony. Misschien zijn we iets closer, maar ik heb nog met hem samengespeeld, meer moet je daar niet achter zoeken", gaat Frutos verder.

Waarom is Vanden Borre dan wel mee naar Zwitserland? Het antwoord is die vraag is eigenlijk simpel: "Van UEFA mogen er 24 spelers mee, mijn kern bestaat uit 27 spelers waarvan er drie geblesseerd zijn, de resterende 24 heb ik dus meegenomen", legt Frutos uit. 


​​​​​Professioneel

Frutos is trouwens héél tevreden over de houding van Vanden Borre: "Hij geeft zich altijd volledig op training en komt op tijd. Ik hoop dat jullie het volgende ook publiceren: Het is voor iedereen duidelijk dat Anthony de prijs betaalt van zijn fouten in het verleden. Ik hoop dat andere spelers een voorbeeld aan hem nemen om niet dezelfde fouten te maken in de toekomst."





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.