Kabasele: "Ik wacht op een kans"

WOENSDAG, 13 APRIL 2016, 15:15 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De uitleenbeurt van Nathan Kabasele aan De Graafschap is voorlopig geen succes. Na de winterstop begon hij nog geen enkele keer in de basis en wat straffer is: met Kabasele op het veld werd nog geen enkele keer gewonnen.

De Graafschap bengelt al een heel seizoen op de laatste plaats in de Nederlandse eredivisie. Slechts vier keer werd er gewonnen. Drie keer bleef Kabasele de hele partij op de bank, één keer zat hij niet in de selectie. "Heb ik echt nog geen partij gewonnen dit seizoen? Dat wist ik niet'', vertelt Kabasele in het Algemeen Dagblad.

Voor de winterstop stond Kabasele nog geregeld in de basis. Na het akkefietje rond kerstmis niet meer. "Coach Jan Vreman kiest voor het spitsenduo Vincent Vermeij en Cas Peters", vertelt de 22-jarige aanvaller. "Als invaller is het niet altijd gemakkelijk. Ik sta te trappelen en wacht op mijn kans. Misschien komt die vrijdag wel tegen Twente, want ik ben in vorm. Als ik dan scoor, roepen de fans 'Kaba, Kaba'. Zo snel gaat het in voetbal."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.