Hasi: "De favorietenrol van Brugge, motiveert ons"

ZATERDAG, 9 APRIL 2016, 08:40 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Het overgrote deel van België ziet Anderlecht liever geen kampioen worden, dat beseft ook Besnik Hasi. Dus gebruikt de coach net die vaststelling om zijn groep te motiveren. Anderlecht gaat voor de titel, iedere wedstrijd is nu een finale voor paars-wit. 

"Ik kan niets veranderen aan het feit dat de meeste liever niet willen dat Anderlecht kampioen wordt. Maar ik kan wel onze manier van spelen veranderen", zegt de coach, "Eerlijk gezegd verdienen we het niet om nu eerste te staan in het klassement. Maar de favorietenrol van Club Brugge is een enorme motivatie voor ons."
  
"Het is alles of niets tegen Zulte Waregem, mijn spelers zijn zich daarvan bewust. Ik heb een heel gemotiveerde groep gezien op training deze week. We moeten alles winnen zolang we op vier punten van Brugge staan. We moeten meer kansen afdwingen dan tegen Genk, maar met een 0-1-overwinning zou ik ook al tevreden zijn", aldus nog Hasi.
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.