Hasi: "We moeten niet rekenen, we moeten winnen"

VRIJDAG, 8 APRIL 2016, 21:59 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Vrijdagnamiddag had de gebruikelijke persconferentie, naar aanleiding van de wedstrijd tegen Zulte Waregem, plaats te Neerpede. Besnik Hasi gaf meteen mee om de spelers aan de Gaverbeek niet te onderschatten. 

Zondag staat voor paars-wit de tweede wedstrijd van de play-offs op het programma. Besnik Hasi gaat met zijn troepen op bezoek bij Zulte-Waregem en hij waarschuwt zijn spelers onmiddellijk voor de ploeg die Dury ondertussen al neergezet heeft: "Ze hebben spelers die goed kunnen voetballen met Kaya en De Ridder en Cordaro op de flanken, Dalsgaard op de rechtsbuiten. Leye vooraan is dan weer gevaarlijk op de voorzetten."

Cruciaal

"Onze wedstrijden zijn vanaf nu allemaal cruciaal", gaat de coach verder, "We willen de kloof met Gent en Brugge niet groter maken. We staan nu derde en staan dus niet in de positie om te beginnen rekenen. We moeten gewoon al onze wedstrijden winnen. Zo simpel is het."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.