Defour naar Italië? "Geen commentaar"

VRIJDAG, 8 APRIL 2016, 09:44 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Volgens sommige bronnen, staat Steven Defour dicht bij een vertrek naar Italië tijdens de volgende transferperiode. Defour zelf weigert om de geruchten te bevestigen. Voor hem zijn de komende negen play-offwedstrijden het belangrijkste en hij wil zich enkel daar op concentreren. 

"Mijn toekomst zal afhangen van de aanbiedingen die mij het beste liggen", zegt Defour. "Ik moet met verschillende factoren rekening houden alvorens een beslissing te nemen omtrent mijn toekomst. Mijn leeftijd maar ook het aankomende ouderschap, maken daar deel van uit. Het is trouwens nu niet het moment om te praten over die geruchten rond Italië. Ik wil mij nu ten volle concentreren op de laatste negen wedstrijden."

EK

"Ik heb nog geen kruis gemaakt over mijn kansen voor het EK, maar het is vanzelfsprekend dat ik enorm teleurgesteld ben dat ik de laatste keer niet in de selectie was opgenomen van de Rode Duivels. Vooral omdat de lijst met geblesseerden maar bleef aandikken in aanloop van de wedstrijd tegen Portugal. Het was geen goed teken. Ik bereid mij voor op het ergste, maar ik weiger om de handdoek al in de ring te gooien", aldus de middenvelder.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.