Jovanovic: "Ik zal Anderlecht-spelers adviseren"

VRIJDAG, 8 APRIL 2016, 09:27 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Milan Jovanovic staat nog vijf examens verwijderd van zijn diploma sportsmanagement. Het adviseren van spelers van Anderlecht behoort wellicht tot één van zijn toekomstige taken, zoals hij dat in het verleden al deed. 

"Volgens mij is de druk bij Anderlecht nog steeds heel hoog. Ik, ik heb rust gevonden op de universiteit, ik zit nu in mijn derde jaar sportsmanagement", vertelt Jovanovic, "Ik moet nog vijf examens afleggen om mijn diploma te behalen. Ik breng heel veel tijd door met lezen en studeren. De voorbij twee jaar en half, heb ik al 24 examens, mét succes, afgelegd. Mijn studies fascineren mij echt, en dat draagt bij tot een goed resultaat."

Spelersmakelaar

"Ik ben spelersmakelaar, maar ik maak deel uit van een structuur. Als ik geen tijd heb, werken anderen een beetje meer in mijn plaats. Ik doe ook nog vaak aan sport, mini-voetbal en fitness. Alle dagen loop ik drie kwartier tot een uur langs de Donau. Ik sta nog steeds op hetzelfde gewicht als toen ik bij Anderlecht speelde, 78 kilo. Dankzij de sport heb ik ook de energie om te studeren", gaat Jovanovic verder. 

Belgisch kampioenschap

"Luister evan naar mij, mijn vriend. Het is een vreselijk misverstand rond het Belgisch kampioenschap. Het niveau ligt er helemaal niet zo laag als men beweerd. Vooral bij thuiswedstrijden kunnen de kleine clubs mooie dingen laten zien tegen grote tegenstanders. Dat was al zo in mijn tijd. Besnik Hasi betaald nu de prijs van bij Anderlecht te werken. Hij staat altijd onder enorme druk, zeker als trainer. En dat zal ook nooit veranderen. Wens hem veel succes van mij voor de play-offs."

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.