Volgende maand voorstelling nieuw thuis-truitje

DONDERDAG, 7 APRIL 2016, 22:45 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Momenteel staan de uit-truitjes in promotie (link) in de fanshop. De huidige uit-truitjes waren goed voor 40% van de verkoop. Binnen een maand zou het nieuwe thuis-truitje al voorgesteld worden. 

Het bedrukken van de truitjes blijft één van de belangrijkste activiteiten in de fanshop, vooral in het begin van het seizoen. Veel supporters wachten met de bedrukking tot de transferperiode achter de rug is om de naam van hun favoriete spelen op het truitje te laten drukken. 

Maar welke speler is dan het populairst? Youri Tielemans, Dennis Praet en Steven defour zijn goed voor 60% van de bedrukkingen. 
"Maar Alexander Büttner volgt hen op de voet", zegt een medewerker van de fanshop, "Zijn truitje heeft heel veel succes sinds zijn komst in januari ook Stefano Okaka gaat vlot de deur uit."

Het "LIME" shirt was dit seizoen goed voor 40% van de verkochte truitjes: "Maar het is logisch dat de clubkleuren het populairst blijven", aldus nog de medewerker. 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.