Vico: "Ik wil nog altijd slagen bij Anderlecht"

DONDERDAG, 7 APRIL 2016, 10:33 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Sinds de winterstop speelt Fede Vico op huurbasis voor Albacete. Hoewel hij bij de degradatiekandidaat in de Spaanse tweede klasse vooral invaller is, blijft Vico hopen op een nieuwe kans en doorbraak bij Anderlecht.

"Mijn eerste jaar bij Anderlecht verliep niet goed en er gebeurden vreemde dingen", vertelt Vico in de Spaanse media. "Vorige zomer (na een uitleenbeurt aan Cordoba, red.) was ik nog niet klaar om terug te keren en ik kon me niet doorzetten. Ik hoop echter nog steeds om te slagen bij Anderlecht. De club is een uitstekend uithangbord in Europa. Hopelijk worden we kampioen en halen we Champions League."

Vico's teller bij Albacete staat momenteel op vier basisplaatsen (telkens vervangen) en drie invalbeurten. Twee keer bleef hij de volledige partij op de bank. Scoren lukte al één keer. Zondag speelt Albacete tegen Cordoba, de club waar Vico doorbrak en vorig seizoen op uitleenbasis speelde. "Het wordt speciaal om voor het eerst als bezoeker in Cordoba te spelen", zegt hij over deze wedstrijd.

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.