Hassan: “Heb geduld met Trezeguet”

WOENSDAG, 6 APRIL 2016, 11:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Mahmoud Hassan kwam met mooie adelbrieven vanuit Egypte naar Anderlecht, maar hij kon het hier nog niet waarmaken. Paars-wit blijft in hem geloven en wil hem definitief vastleggen. Terecht, vindt landgenoot en oud-Anderlecht-speler Ahmed Hassan.

Hassan wijst erop dat zijn landgenoot zich moet aanpassen aan het leven en voetbal in Europa. "Het grote verschil tussen Trezeguet en mij is dat ik al acht seizoenen buiten Egypte gevoetbald had toen ik bij Anderlecht aankwam", zo vertelt de recordinternational. "Ik wist wat het was, voetballen in Europa. Mohamed Salah (nu AS Roma) en Mohamed Elneny (nu Arsenal) maakten bij Bazel ook eerst een aanpassingsperiode door."

"Anderlecht heeft gelijk dat het geduldig is met Trezeguet", besluit Hassan. "Zijn stijl zal de Anderlecht-fans bevallen. Hij heeft een individuele actie in huis en beschikt over een goede mentaliteit."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.