Ook Proto flaterde al: “Het koste me Champagne”

WOENSDAG, 6 APRIL 2016, 11:47 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Marco Bizot was de pineut van het weekend. Een domme blunder leverde Anderlecht de drie punten op. Silvio Proto leeft mee met zijn Limburgse collega. Hij beseft dat iedere doelman zoiets kan overkomen.

"Uiteraard is dit zwaar voor Bizot", vertelt Proto. "Dit is echt ongelukkig, maar hij is niet de eerste en zal niet de laatste zijn."

Ook Proto kreeg al eens een erg ongelukkig doelpunt tegen. Op 26 november 2011 ging Proto zwaar de mist in tegen Zulte Waregem. Hij liet een flauw schotje van Teddy Chevalier domweg over zijn handen rollen (bekijk het hier).

"Het was de grootste flater uit mijn carrière. Ik was verrast door het schot en maakte een technische fout. Het ergste was dat het doelpunt op het grote scherm in het stadion werd heruitgezonden tijdens de wedstrijd. Gelukkig kon ik wat later Maréval van de 3-0 houden en wonnen we nog met 2-3. Na afloop heb ik mijn ploegmaats getrakteerd op Champagne."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.