Spelers op bezoek bij Molenbeekse jongeren

WOENSDAG, 6 APRIL 2016, 10:22 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Een delegatie Anderlecht-spelers gaat donderdag 7 april op bezoek in het Molenbeekse Gemeenschapscentrum Maritiem. Het gaat om een initiatief van 'Football is my Dream', een stichting die jongeren die op straat voetballen in contact wil brengen met profclubs. 

Het is nog niet duidelijk welke spelers er zullen aanwezig zijn: “De staf zal donderdagmorgen beslissen wie er komt. Maar de club heeft ons beloofd dat een grote meerderheid van de spelers aanwezig zal zijn”, zegt Ernest Eboué, de oprichter van ‘Football is my Dream’.

Na de bijeenkomst gaan de jongeren naar het Beursplein: “We zullen er een bloemenkrans neerleggen, als eerbetoon aan de slachtoffers van de aanslagen van 22 maart. De spelers van Anderlecht zullen ons daarbij vergezellen", aldus Eboué.

Ook Eric Gerets, Louis Saha, William Dutoit, Pelé Mboyo en Sébastien Siani zakken morgen af naar het Gemeenschapscentrum. Normaal zou ook Marouane Fellaini zich naar Molenbeek begeven, maar na de terreuraanslagen van 22 maart, kreeg hij van Manchester United geen toelating meer om naar Brussel af te zakken.
 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.