Van Handenhoven opvolger van Van Holsbeeck?

WOENSDAG, 6 APRIL 2016, 07:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Niet alleen Nicolas Frutos krijgt promotie bij Anderlecht, ook Gunter Van Handenhoven krijgt meer verantwoordelijkheid. Sommigen binnen de club zien in hem een opvolger voor Herman Van Holsbeeck.

Van Handenhoven begon als jeugdtrainer bij Anderlecht en promoveerde in 2012 tot teammanager. De oud-voetballer ligt goed bij de spelers en ook binnen de club is men overtuigd van zijn kunnen. Daarom mag Van Handenhoven voortaan mee de sportieve beslissingen nemen en krijgt hij inspraak bij de scouting. Sommigen geloven zo hard in hem dat ze willen nagaan of Van Handenhoven op termijn Herman Van Holsbeeck zou kunnen opvolgen.

Andere functiewissels

Ook in de niet-sportieve organisatie van de club zijn er veranderingen op til. Zo ruilt Johan Ceuppens zijn functie als verantwoordelijke voor de ticketing voor eenzelfde functie bij de fanshop. Stéphane Boilat gaat de hele clubinfrastructuur beheren, niet alleen het Constant Vanden Stock-stadion. Hij moet mee toezien op de verdere uitbouw van het complex in Neerpede. Clubjurist Renaud Duchène gaat de juridische cel leiden.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.