Büttner: "Alle opties liggen nog open"

MAANDAG, 4 APRIL 2016, 10:52 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Alexander Büttner heerste de hele eerste helft op zijn linkerflank. Thomas Buffel kon niet veel anders dan altijd maar achtervolgen. Büttner was bedrijvig, snel, en had enkele goede passes in de voet.

"Ik heb mij best gedaan om belangrijk te zijn voor de ploeg", legt de Nederlander uit. "Ik heb in de eerste helft offensiever gespeeld dan in de tweede, het was toen ook meer nodig. Spijtig dat ze niet meer kunnen doen hebben met mijn voorzetten want ik heb er toch enkele mooie kunnen geven. We moeten daaraan werken."

Verschillende opties

Wat de toekomst brengt na de play-offs voor Büttner is nog onduidelijk: "In mijn hoofd blijf ik helder: ik speel nu nog negen finales met Anderlecht. Bij paars-wit blijven is een mogelijkheid, want dit is werkelijk een geweldige club. Maar er zijn ook buitenlandse clubs die interesse tonen. Ze kwamen mij ook opnieuw scouten tegen Genk."

30 op 30

Maar eerst zet de Nederlander alles op alles om kampioen te worden. "Ons doel is simpel: 30 op 30 pakken in de play-offs. En ja, ik meen dat serieus. Je mag mij gerust citeren. De overwinning tegen Genk was misschien niet geweldig, maar ze is wel heel belangrijk voor het vertrouwen van de groep", aldus Büttner.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.