Hasi: "Ik geef mijn ploeg 9/10"

MAANDAG, 4 APRIL 2016, 07:51 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Anderlecht opende de play-offs met een erg belangrijke overwinning. Het had hiervoor wel een own-doelpunt nodig. Paars-wit scoort dit seizoen erg moeilijk, maar toch maakt Besnik Hasi zich hier geen zorgen over.

"Ik ben tevreden omdat we de drie punten beet hebben, maar ook omdat mijn spelers progressie maken", vertelt Hasi. "We wonnen verdiend want we gaven bijna geen kansen weg. De laatste pass kwam er bij ons niet altijd uit, maar dat was mede de verdienste van Genk. Ze hielden alles goed gesloten. Als ik mijn team een score moet geven, dan zeg ik 9/10. De mentaliteit was prima, net als de collectieve prestatie. Iedereen heeft gestreden voor zijn ploegmaats."

In 31 competitiewedstrijden scoorde Anderlecht dit seizoen 52 keer. Sinds de invoering van het proefvoetbal in 1974 deed het maar vier keer slechter. "De voorbije twee weken trainden we met zeven, acht spelers. We hadden anderhalve dag om deze wedstrijd voor te bereiden. De kansen zullen wel komen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.