Badji: "Kritiek maakt me sterker"

VRIJDAG, 1 APRIL 2016, 20:00 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Omdat Leander Dendoncker niet fit is en hijzelf niet geschorst werd voor zijn rode kaart tegen Kortrijk, start Stéphan Badji zondag als titularis aan de play-offs. De Senegalees beseft dat Anderlecht wat te bewijzen heeft.

"De eerste wedstrijden worden erg belangrijk en dan vooral de derde tegen Club Brugge", beseft Badji. "Alle spelers zijn er zich van bewust dat we al heel wat misstappen begaan hebben. Nu mogen we het niet meer laten afweten. Als we er allemaal voor gaan, moet het mogelijk zijn. Anderlecht heeft het meeste kwaliteit."

"De nederlagen tegen Beveren en Moeskroen deden me pijn", blikt Badji terug. "We werden vernederd en dat was moeilijk om te verwerken. We speelden ook grootse wedstrijden. Tegen Olympiakos bijvoorbeeld."

Ook Badji persoonlijk kreeg al de nodige kritiek te slikken. Onder meer na de partij tegen Standard. "Ik zal mijn verantwoordelijkheid nooit uit de weg gaan. Tegen Standard heb ik een fout gemaakt. Ik moest de speler verdedigen die het tweede doelpunt scoorde. Ik neem me dat kwalijk, maar de kritiek maakt me sterker."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.