Hasi: "De titel? We gaan die pakken ja"

VRIJDAG, 1 APRIL 2016, 17:55 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Hoewel ze de play-offs beginnen in de rol van underdog, blijft het bestuur en Besnik Hasi geloven dat Anderlecht dit seizoen zijn 34ste titel pakt. En de coach zette ook meteen zijn spelers op scherp: "Wie in het buitenland spelen moet zich nu maar eens gaan tonen."

Hasi beseft dat ze zich geen fouten kunnen veroorloven: "We kunnen niet anders dan er direct van in het begin staan. Onze voorgangers hebben nog de luxe dat ze kunnen beginnen rekenen, wij niet. Er is altijd druk bij Anderlecht, dus er is ook nu geen extra druk, niet meer dan anders."

De titel pakken

De coach begint alvast strijdvaardig aan de play-offs: "Ik ben ervan overtuigd! We gaan de titel pakken ! Zeker en vast ! " Hij gaf meteen ook een niet mis te verstane boodschap naar zijn spelers toe: "Er willen sommige spelers in het buitenland gaan spelen, dan is het dé moment om dat ook op het veld te laten zien."

 





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.