De Sutter bezoekt tegenstander van vrijdag

DONDERDAG, 15 JANUARI 2009, 09:16 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Cercle Brugge kreeg gisteren een opvallende bezoeker op de training. Niemand minder dan Tom De Sutter, vrijdag met Anderlecht tegenstander van Cercle, kwam een kijkje nemen bij zijn ex-club.


De nieuwe Anderlechtspits begroette zijn oud-ploegmaats hartelijk en sloeg hen aandachtig gade tijdens de training. Achteraf sloeg hij een tijdlang een praatje met coach De Boeck.

Tegen Mechelen liep het voor De Sutter nog niet van een leien dakje. Hoewel hij hard werkte, was hij vaak ongelukkig in zijn acties. Zijn maats hebben er echter vertrouwen in dat dit snel goed komt. "Iedereen legt De Sutter druk op", zo zegt Polak hierover. "Hij zit nog in zijn aanpassing. De trainer moet hem ook nog eens de loopacties uitleggen. Eens hij scoort, zal hij bevrijd zijn."

"De Sutter moet echt niet te veel focussen op die goals", pikt Boussoufa hierop in. "Het is een spits die veel werkt en dat komt de ploeg ook ten goede. Als De Sutter niet scoort dan zijn er nog genoeg andere jongens die ook doelpunten kunnen maken."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.