Verstrengde veiligheidsmaatregelen voor Anderlecht -OHL

VRIJDAG, 27 NOVEMBER 2015, 18:49 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Anderlecht heeft verstrengde veiligheidsmaatregelen genomen voor de wedstrijd van komende zondag tegen OH Leuven. Zo zet het meer veiligheidsmensen in en is er een versterkt veiligheidssysteem. Want veiligheid blijft de eerste prioriteit van Anderlecht.

De club vraagt om rekeing te houden met volgende veiligheidsmaatregelen en u er ook aan te houden. De regels gelden voor iedereen. 
De club rekent op uw verantwoordelijkheidsgevoel en uw hulp opdat de wedstrijd van zondag in alle comfort kan plaatsvinden.

Wij zetten de maatregelen even op een rijtje: 

-Rugzakken, handtassen, plastic tassen enz… zijn niet toegelaten in het stadion.

-Elke aanwezige zal gefouilleerd worden. Daarom vragen we de supporters om vroeger dan gewoonlijk in het Constant Vanden Stadion aanwezig te zijn, opdat iedereen op tijd zijn/haar plaats kan bereiken.

-Bommetjes of luide knallen kunnen nodeloze paniek veroorzaken. Wie betrapt wordt, zal de hoogst denkbare straf ondergaan. Er zal streng toegezien worden op het eerbiedigen van dit verbod.
-Gelieve tijdens de rust in het stadion te blijven.

-U dient ten alle tijde in het bezit te zijn van een geldig toegangsticket en identiteitskaart.

Anderlecht en alle betrokkenen rekenen op de medewerking van alle aanwezigen zodat de wedstrijd zonder incidenten kan verlopen. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.