Hasi: "We scoorden op juiste moment"

VRIJDAG, 27 NOVEMBER 2015, 07:35 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Anderlecht boekte in Monaco een knappe zege, maar sprankelend voetbal bracht het niet. Dat gaf ook Besnik Hasi toe. "We misten ritme, dat zag je al tijdens de opwarming", aldus de coach.

"De eerste helft was moeilijk. We speelde niet goed en je zag dat onze laatste wedstrijd achttien dagen geleden was", vertelde Hasi na afloop bij Sporza. "Gelukkig stond onze organisatie er en scoorden we op het perfecte moment. Na de rust speelden we beter, maar het was geen wedstrijd om te onthouden."

Twee keer scoren uit twee kansen, opportunisme heet zoiets. Voeg daar een ijzersterke Silvio Proto aan toe en je hebt de verklaring voor deze uitzege. "Wie Europees punten wil pakken op verplaatsing, heeft een goede keeper nodig. Kijk ook naar Gent en Matz Sels. Silvio heeft inderdaad enkele heel goede reddingen verricht."

Door deze overwinning heeft Anderlecht zijn lot in eigen handen. "Kwalificatie zou een prestatie zijn, want na de loting dachten we dat het er beroerd uitzag. Tegen Qarabag kunnen we niet speculeren. We moeten ook beter voetbal brengen, maar voor onze eigen fans moeten we ons kunnen plaatsen. Jammer dat Defour geschorst is, maar we hebben genoeg spelers om dat op te vangen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.