Nieuwe poll: zou terreurdreiging u thuisgehouden hebben?

WOENSDAG, 25 NOVEMBER 2015, 20:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEBSITE Morgen speelt Anderlecht in Monaco om zijn kansen op Europese overwintering gaaf te houden. In onze poll peilden we naar uw geloof in kwalificatie voor de volgende ronde en u schat de kansen fifty-fifty.

47,6 procent van jullie heeft er vertrouwen in dat Anderlecht ook na de winterstop Europees speelt. Net iets meer, 48,7 procent, ziet het paars-witte schip stranden in de poulefase. Wat het wordt, weten we op 10 december, maar morgen krijgen we waarschijnlijk al een duidelijke indicatie.

Nieuwe poll: Anderlecht - OH Leuven

In onze nieuwe poll spelen we in op de actualiteit. Burgemeester Eric Tomas besliste vandaag dat het duel tussen Anderlecht en OH Leuven van zondag achter gesloten deuren moet plaatsvinden door de terreurdreiging. Hij kan te weinig politie optrommelen. Vorig weekend zagen we bij verschillende wedstrijden dat heel wat supporters thuisbleven uit schrik. Wij willen nu vragen of u van plan was om zondag naar het Constant Vanden Stock-stadion af te zakken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.