Hasi: "Men vergeet dat Youri nog maar 18 is"

VRIJDAG, 20 NOVEMBER 2015, 16:47 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS We hebben dit seizoen al verschillende kanten van Youri Tielemans gezien, van heel goed tot matig. Logisch, volgens Besnik Hasi : "Men vergeet nogal vaak dat Youri nog maar 18 is ondanks de vele ervaring dat hij al heeft."

Er gaat geen week voorbij of Tielemans wordt wel gelinkt aan één of andere topclub, verhalen die ook Tielemans leest, volgens de coach: "De verhalen dat Manchester United, Barcelona, Real Madrid en zoveel meer, hem willen, leest Youri ook. Maar ik heb een goed gesprek gehad met hem. Hij moet zich enkel concentreren op voetbal. De rest volgt dan wel."

"Hij kan niet elke wedstrijd zijn beste niveau bovenhalen. Op die leeftijd is het normaal dat spelers wisselvallig presteren.Hij is één van de grootste talenten die we ooit hadden. Ideaal zou zijn als je hem als 'acht' kan uitspelen. Daar heeft hij het spel voor, maar zijn intensiteit moet naar boven. De techniek, die heeft hij. Hij heeft fantastische voeten", besluit de coach. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.