N'Sakala: "Vrienden gewond door aanslagen"

DONDERDAG, 19 NOVEMBER 2015, 15:48 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Fabrice N'Sakala is geboren en opgegroeid in Parijs. Net als zovele anderen kent ook hij mensen die slachtoffer waren van de aanslagen vrijdag. "Mijn neven waren in het Stade de France en twee vrienden raakten gewond."

"Het waren moeilijke dagen", zo vertelde N'Sakala gisterenavond tijdens het modegala waar de Anderlecht-spelers te gast waren. "Ik heb veel familie en vrienden in Parijs. Mijn neven waren in het Stade de France en twee vrienden raakten gewond bij de aanslagen. Dat ik niet daar was, maakte het allemaal nog moeilijker. Ik kon hen niet bezoeken in het ziekenhuis. Gelukkige waren mijn ouders gewoon thuis toen alles gebeurde."

Door de aanslagen zullen de wedstrijden in onze hoogste klasse dit weekend extra beveiligd worden. "Ik ben niet meer ongerust dan anders. Als er iets moet gebeuren, dan zal het gebeuren. We moeten rouwen en verdergaan met ons leven. Het wordt niet gemakkelijk om de knop op te draaien en alles doen om hier sterker uit te komen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.